Mer reker og pasta..... ♫♫
Denne gangen med sukkererter.
Sukkererter kan spises rå, som snacks, kokes eller stekes.
I dag putter jeg sukkerertene i en god, kremet pastarett sammen med reker.
Rask, enkel og god hverdags-middag !
Du trenger til 4 porsjoner:
Sukkererter kan spises rå, som snacks, kokes eller stekes.
I dag putter jeg sukkerertene i en god, kremet pastarett sammen med reker.
Rask, enkel og god hverdags-middag !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 1 kg reker med skall
- 250 g fullkorn spaghetti
- 150 g sukkererter
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olje
- 2 vårløk
- 1 dl fløte
- 1 dl vann
- 1/2 stk knust grønnsaksbuljongterning
- Salt
- Pepper
- (Dill)
- Rens rekene og sett dem til side. Skrelle reker kan du gjerne gjøre dagen før. Sett dem i en tett boks i kjøleskapet, da holder de seg ett par dager.
- Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
- Skjær sukkererter i biter.
- Finhakk hvitløk og skjær vårløk i tynne ringer.
- Varm opp olje i en stekepanne og fres hvitløk og vårløk to minutter.
- Tilsett fløte, vann og knust grønnsaksbuljong.
- Smak til sausen med salt og pepper.
- La det koke opp før du blander inn kokt spaghetti og sukkererter.
- La alt bli gjennomvarmt før du helt til slutt forsiktig blander inn rekene.
- Dryss over litt frisk dill ved servering, hvis du har.
Koker pasta, steker vårløk og hvitløk ♫♫ |
Spaghettien er klar, lager saus ♫♫ |
Spis & Nyt ♫♫ |
Ingredienser ♫♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar