Nydelig sommermat !!
Reker kan jeg spise i bøtter og spann!
Moro med en liten tvist, marinere dem i kryddersmør og la de få en liten puff på grillen.
Passer godt som en liten forrett til ett grillmåltid.
Limesmør:
ikke særlig bra.
Måtte til slutt bruke skje og gaffel - og røre og røre og røre, men samme hvor mye jeg rørte,
ble det igjen ett par spiseskjeer med væske, som jeg måtte helle ut c",)
- men den smakte godt !
Rekespyd:
Legg spydene i vann, hvis de er av tre en god stund før de skal brukes.
Skrell reker og tre de på spydene.
Pensle dem med kryddersmøret, la de marineres 1 time i kjøleskapet før du griller dem.
Grilles 1 minutt på hver side, skal kun bli litt lunkne, griller du dem for lenge blir de seige.
Nytes sammen med fersk loff, limebåter og resten av kryddersmøret ❤️
Limesmør:
- 150 g usaltet smør
- 1/2 dl tørr hvitvin
- Saft og revet skall av 1 lime
- 1 ts brun sukker
- 1 ss revet gul løk
ikke særlig bra.
Måtte til slutt bruke skje og gaffel - og røre og røre og røre, men samme hvor mye jeg rørte,
ble det igjen ett par spiseskjeer med væske, som jeg måtte helle ut c",)
- men den smakte godt !
Rekespyd:
Legg spydene i vann, hvis de er av tre en god stund før de skal brukes.
Skrell reker og tre de på spydene.
Pensle dem med kryddersmøret, la de marineres 1 time i kjøleskapet før du griller dem.
Grilles 1 minutt på hver side, skal kun bli litt lunkne, griller du dem for lenge blir de seige.
Nytes sammen med fersk loff, limebåter og resten av kryddersmøret ❤️
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar