God enkel, men ganske kraftig mat med ost og fløte !
Hvis du vil ha en lettere utgave kan jeg anbefale fylt paprika med kyllingkjøttdeig og mager kesam 🌿 Oppskriften finner du ➡ her !
Dette er skikkelig digg altså ♫♫♥
Her trenger du kun en ildfast form og en kjele til å koke pasta i !
Her trenger du kun en ildfast form og en kjele til å koke pasta i !
Du trenger til 4 stk:
Vidigal NBNC 2012
Farge: Rød.
Lukt: Bær- og fruktpreget, behagelig krydret, floralt element.
Smak: Fruktig og saftig med røde bær og florale elementer.
Passer til:
Land/distrikt: Portugal, Lisboa
Årgang: 2012
Råstoff: Aragónez 70%, Castelão 20%, Touriga Nacional 10%
Innhold: Alkohol 13,00%Sukker: 4,95 g/l Syre: 5,30 g/l
- 400 g kjøttdeig av storfe
- 1 stk liten løk, hakket
- 1 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts chilipulver
- 1 stk egg
- 4 dl revet hvitost
- 4 stk paprika
- 3 dl fløte
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 2 ss frisk timian
- 200 g pasta
- Bland sammen kjøttdeig, løk, 2 dl av hvitosten, egg, salt, pepper og chilikrydder.
- Del paprikaene i to på langs eller skjær av toppen.
- Rens og fyll paprikaene.
- Legg paprikaene i en stor ildfast form.
- Dryss over resten av osten.
- Hell fløten i formen og krydre med salt og pepper.
- Dryss over hakket timian.
- Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter (innstilling 6 på gassovnen)
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Legg paprika på en tallerken, legg pasta rundt og øs fløten, som er i formen over pastaen.
Dagens vin, fra Lisboa Portugal:
NBNC -No branding, no cry !!
Nå har årets lam også tatt turen til fjellet ♫♫♥ |
Det blir blåbær i år også ♫♫♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar