Edels Mat
Etiketter
AirFryer
And
Asiatisk
Biff
Brød & korn
Burger
Bålpanne
Crock-Pot
Dessert
Egg
Fisk
Forrett
Fritid/Reise/Ferie
Grillmat
Gryte
Husmannskost
Hvalkjøtt
Hyttemat
Indisk
Julemat
Kaker
Kalkun
Kjøttdeig
Koldtbord
Kombidamp
Kveite
Kylling
Laks
Lam
Lavkarbo
Meksikansk
Menyer
Middelhavsmat
One-Pot
Ovnsretter
Pai
Pasta
Pizza
Pølser
Rask middag
Retromat
Risotto
Salat
Selskapsmat
Skalldyr
Slowcooker
Smoothie
Smørbrød
Spiralizer
Steinbit
Storfekjøtt
Sunne oppskrifter
Suppe
Svinekjøtt
Søndagsmiddag
Tapas
Tex-Mex
Tilbehør
Torsk
Trykkoker
Ukemeny
Vegetar
Vilt
Wok
Wraps
Ørret
Gulrotpuré !
Kjempegodt tilbehør til hvit fisk, and og biff !
Til 3 porsjoner trenger du:
6 gulrøtter
1 appelsin
2 ss olivenolje
Salt
Skrell gulrøttene og kutt i grove biter.
Kok dem møre i lettsaltet vann.
Kjør dem i mikser med saften av en appelsin og olivenolje.
Smak til med salt.
Her er den brukt til stekt andebryst :
Oppskriften finner du her :
Andebryst
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Vis mobilversjon
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar