Den er så god den !
Trikset er Mrs Cheng's soppsoya, som gjør underverker ♫
I dag serverer jeg sausen til en ganske sunn, smaksrik kyllingrett med fullkornspasta og masse grønnsaker !
I dag serverer jeg sausen til en ganske sunn, smaksrik kyllingrett med fullkornspasta og masse grønnsaker !
Du trenger til 3-4 porsjoner:
- 600 g kyllingfilet
- Stekeolje
- 1/2 squash
- 1 rød paprika
- 1 rødløk
- Salt
- Pepper
- 200 g fullkornspasta
- Basilikum
- Grønn peppersaus *
- Lag grønn peppersaus.
- Skjær kyllingfilet i strimler og grønnsaker i passende biter.
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Stek kyllingen i en varm stekepanne med litt olje, krydre med salt og pepper. Legg det til side.
- Stek grønnsakene raskt i stekepannen og krydre med salt og pepper.
- Legg tilbake kyllingkjøttet og tilsett kokt pasta.
- Ved servering så heller du over den gode peppersausen og drysser over frisk basilikum.
- 4 dl kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger kjøttfond
- 2 ss hvetemel
- 1 ss grønn pepper
- 1 dl kremfløte
- 1-2 ss soppsoya eller mørk soyasaus
- Litt salt, smak på sausen først for soyasausen kan være veldig salt.
- Rist sammen melet med litt kald kjøttkraft -eller litt av vannet.
- Kok opp resten av kraften og visp inn meljevningen.
- Knus grønn pepper grovt i en morter.
- Tilsett grønn pepper og la sausen koke i minst 5 minutter.
- Tilsett fløte og smak til med soyasaus og eventuelt litt salt hvis nødvendig.
Ingredienser ♫ |
Peppersaus ♫ |
Kylling ♫ |
Grønnsaker ♫ |
Peppersaus og kyllingwok ♫ |
Klar til servering ♫ |
Spis & Nyt ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar