Grove kyllingwraps med grønnsaker & kesampesto 🌿


Mine nevøer har hytte litt lengre inn i fjellheimen -enn hvor jeg holder hus- eller hytte.
De har hytte på Svarthammern, med utsikt mot Rondane og Nårkampen.
Hytta ble bygget av min bestemor og bestefar i 1946 !

To av de søte små nevøene har bestilt lunch hos tante !
Men, altså SMÅ, det er ikke mange år igjen før de fyller 40 😅

Hva skal man finne på da, som både store nevøer og små Grand-tantebarn liker 🍅
-Og de er jo så `sunne` disse guttene også da, trener og spiser masse sunn og god mat 
💪😊🌿


Gjorde det veldig enkelt, med ferdig stekt kyllingfilet av god kvalitet, tortilla av fullkorn, grønnsaker og en sykt digg dressing av mager Kesam & pesto.

Perfekte i matpakken eller når du har lyst på noe sunt, som smaker skikkelig digg !
Spis & Nyt med god samvittighet 💕


Du trenger til 8 stk:
  • 600 g stekt krydret kylling
  • 8 stk fullkorn tortilla
  • 1 stk crispy salat
  • 1 stk rød paprika
  • 1/2 stk agurk
  • 1/2 stk rødløk
  • 1 liten box mais
  • 200 g mager kesam
  • 3 ss Pesto med basilikum
Sånn gjør du:
  1. Rør sammen 2 dl mager kesam med 3 ss pesto. Smak deg frem til hvor sterk du ønsker den. Pesto kan du selvfølgelig lage fra bunnen av hvis du ønsker det. Oppskrift på pesto finner du her.
  2. Skjær rødløk i tynne skiver, paprika i strimler og agurk i staver, fjern den bløte remsen i midten.
  3. Smør ett godt lag med kesampesto på tortilla-lefsene, legg på salat, kylling, mais, paprika og rødløk.
  4. Rull tortillaen godt sammen og legg dem med skjøten ned.
  5. Pakk dem inn i folie eller bake/brødpapir -og legg dem i kjøleskapet frem til servering.
Ingredienser 🌿
Klar til servering 🌿
Utsikt mot Rondane 🌿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF