Tenk på lukten av nystekte kanelboller i en enkel hytte uten bilvei, vann og strøm.
Joda, det går an -og det går an og jukse litt !!
Enkelt og greit med ferdig 'gjærdeig' ♫♪
- 1 stk ferdigkjøpt ustekt pizzabunn
- Godt smør
- Sukker
- Kanel
- Egg, til pensling
Sånn gjør du:
- La smøret stå i romtemperatur så det blir mykt.
- Smør smøret på pizzabunnen. Spar litt plass til pensling av egg på den ene langsiden.
- Dryss over kanel og sukker.
- Pensle enden med lett pisket egg.
- Rull den sammen.
- Skjær rullen i skiver og legg det over på en stekeplate. Bruk dobbelt lag med bakepapir, hvis du har stekeovn med kun undervarme, som jeg har her oppe i fjellheimen.
- Stekes ved 190 grader / innstilling 5 på gassovn i ca. 20 minutter.
Ingredienser |
Klare til steking |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar