Kanelsnurrer på hyttevis !!


Tenk på lukten av nystekte kanelboller i en enkel hytte uten bilvei, vann og strøm.
Joda, det går an -og det går an og jukse litt !!


Enkelt og greit med ferdig 'gjærdeig'  ♫♪
-selv svigermor ble imponert av fersk "gjærbakst" i fjellheimen


Du trenger:
  • 1 stk ferdigkjøpt ustekt pizzabunn
  • Godt smør
  • Sukker
  • Kanel
  • Egg, til pensling
Sånn gjør du:
  1. La smøret stå i romtemperatur så det blir mykt.
  2. Smør smøret på pizzabunnen. Spar litt plass til pensling av egg på den ene langsiden.
  3. Dryss over kanel og sukker.
  4. Pensle enden med lett pisket egg.
  5. Rull den sammen.
  6. Skjær rullen i skiver og legg det over på en stekeplate. Bruk dobbelt lag med bakepapir, hvis du har stekeovn med kun undervarme, som jeg har her oppe i fjellheimen.
  7. Stekes ved 190 grader / innstilling 5 på gassovn i ca. 20 minutter.
Ingredienser


Klare til steking 



Spis & Nyt !

Far på vandring, 87 år ung !

Fjellgeiter !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF