Fathead pizzabunn - er en verdenskjent lavkarbo pizzabunn,
som visstnok skal være det nærmeste man kommer til 'vanlig' pizza 🍕🍅
For å finne ut næringsinnholdet har jeg veid alle ingrediensene
- og registrert dem inn en app som heter lifesum
Smaksrik god pizza med tomater, pesto og ost 🍅
Toppet med spansk spekeskinke, frisk ruccola og basilikum 🌿
Den er veldig god altså -og kan fint spises av alle, men det er en skikkelig kaloribombe !
- og registrert dem inn en app som heter lifesum
Smaksrik god pizza med tomater, pesto og ost 🍅
Toppet med spansk spekeskinke, frisk ruccola og basilikum 🌿
Den er veldig god altså -og kan fint spises av alle, men det er en skikkelig kaloribombe !
I glasset: Coronas <3 g sukker 🍷
Vet ikke helt om jeg er høy på lav eller hva det er, muligens veldig sulten.
Men, jeg glemte og legge på skinken før jeg kastet i meg første biten 😅😋
Den var god uten skinke også, så hvis du vil ha vegetarpizza.....
SABLA GOD lavkarbo pizza 🍕
Dette er min tredje oppskrift på lavkarbo pizza -og absolutt den beste.
Pizza, ganske så lik denne med pizzabunn av blomkål finner du 👉 her.
Fathead vegetarpizza stekt på pizzastein er det oppskrift på 👉 her.
Vet ikke helt om jeg er høy på lav eller hva det er, muligens veldig sulten.
Men, jeg glemte og legge på skinken før jeg kastet i meg første biten 😅😋
Den var god uten skinke også, så hvis du vil ha vegetarpizza.....
SABLA GOD lavkarbo pizza 🍕
Dette er min tredje oppskrift på lavkarbo pizza -og absolutt den beste.
Pizza, ganske så lik denne med pizzabunn av blomkål finner du 👉 her.
Fathead vegetarpizza stekt på pizzastein er det oppskrift på 👉 her.
Men alle gode ting er tre !
Oppskrift til 6 porsjoner:
Inneholder : 592 kcal - 5,9 g karbo per porsjon
Fathead pizzabunn
* Nå er det ikke min hensikt å reklamere for Eldorado, men bruk ingredienser med minst mulig karbohydrater. Pesto fra Barilla inneholder 9,8 g karbo per 100g.
- 160 g mandler
- 220 g revet mozzarella
- 4 ss smøreost
- 2 stk egg
- 1 ts salt
- 2 ts pizzakrydder
Topping
- 8 ss / 170 g pastasaus med basilikum, fra Eldorado* 4,3 g karbo
- 300 g revet ost
- 6 stk cherrytomater
- 12 ts / 100 g pesto, fra Eldorado* 3,7g karbo
- 80 g Serrano skinke
- 30 g ruccola
- 20 g basilikum
Sånn gjør du:
- Kvern mandler til mel.
- Smelt mozzarella og smøreost i 1,5 minutt i en bolle på full effekt i microovn.
- Ta ut av ovnen og rør godt sammen. Sett så inn i microovnen igjen og kjør i 1 minutt til, til alt er smeltet. Har du ikke mikro så kan du smelte osten i en kjele på svak varme.
- Rør raskt inn mandelmel, egg og krydder i osteblandingen, mens den fremdeles er varm.
- Legg pizzadeigen på ett bakepapir.
- Pensle ett annet bakepapir med et tynt lag olivenolje på. Legg bakepapiret med den oljedekte flaten ned mot pizzadeigen. Kjevle forsiktig på bakepapiret så du får en tynn pizzabunn.
- Prikk hele deigen med en gaffel for å slippe at det dannes luftbobler i deigen under stekingen.
- Stek pizzabunnen på 225°C i 8 minutter med bakepapir under.
- Smør tomatsausen utover den forstekte pizzabunnen.
- Dryss over revet ost.
- Legg på tomater (delt i to) og pesto, litt her og der.
- Stek pizzaen videre i 15 minutter.
- Legg på skinke når pizzaen er ferdig stekt og dryss over ruccola og hakket basilikum.
- Spis & Nyt ♫
Vil virkelig si tusen takk for deling av en nydelig oppskrift👍👍🤗
SvarSlettSå hyggelig at den falt i smak. Takk for tilbakemeldingen :)
SlettHei! Takk for god oppskrift! Lurte bare på om 1
SvarSlettPorsjon er 1 pizzastykke? �� for 8.8 karbo er på 1 porsjon?
Hyggelig at den falt i smak :) 1/4 av pizzaen inneholder 8,8g karbo, store porsjoner her i huset :)
Slett