Så var det meg og nykål igjen da 😅
Det må jeg ha minst to ganger i uken fra slutten av april til langt utpå sommeren !
Her har jeg brukt nykålen i en tykk suppe med masse grønnsaker og farseboller !
Enkel, men utrolig god og rask middag - alt du trenger er en kjele !
Fiks, ferdig på under 30 minutter 🌿
- 1 liter vann
- 2 stk kyllingbuljongterning
- 2 stk poteter
- 2 stk gulrøtter, ca. 150 gram
- 1/2 stk pastinakk
- 1/2 stk purre
- 250 g nykål
- 300 g medisterfarse
- Salt
- Pepper
- Koriander
Sånn gjør du:
- Skrell og kutt opp poteter, gulrøtter og pastinakk i passende biter.
- Vask og skjær det hvite på purren i tynne ringer.
- Kok opp kyllingbuljong og legg i poteter, gulrøtter, purre og pastinakk.
- La suppen småkoke i ca. 10 minutter til grønnsakene er nesten møre.
- Tilsett grovhakket nykål.
- Legg i farse, formet som små boller og la suppen småkoke vider i 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over koriander -eller din favoritt urt ved servering.
- Spis & Nyt !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar