}); Edels Mat & Vin: Ovnsbakte pølser med grønnsaker Google+

søndag 22. august 2021

Ovnsbakte pølser med grønnsaker



Smakfull, rask og enkel middagsrett 🍅🌿
Pølser og grønnsaker tilberedes i samme form.
Jeg er veldig glad i soyasaus, men hvis ønskelig kan du erstatte litt av soyasausen med mer kyllingkraft. 

I denne oppskriften bruker jeg gode ramsløkpølser fra Annis Pølsemakeri.
Perfekt stekte pølser med masse smak, god saus og gode grønnsaker 🍅

Server med hva du måtte ønske : kokt ris, pasta, poteter eller brød.
Jeg bruker jasminris, som tilbehør 🌾


Til 4 porsjoner trenger du:
  • Gode pølser, som egner seg til steking
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika
  • 1/2 purre
  • 2 stk gulrøtter
  • 10 små tomater
  • 1 dl kyllingkraft
  • 1 dl soyasaus
  • 1 ts pepper
  • 1/2 ts salt
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Skjær grønnsakene i passende biter og legg dem i en ildfast form. Tenk litt på steke/koketid når du deler opp grønnsakene.
  2. Hell kyllingkraft (jeg brukte vann og 1/2 knust buljongterning) og soyasaus over grønnsakene.
  3. Krydre lett med salt og pepper.
  4. Skjær fine snitt i pølsene og legg dem på grønnsakene.
  5. Sett formen i stekeovnen ved 180°C og stek i ca. 30 minutter.
  6. Dryss over frisk koriander ved servering.

Ingredienser

Klar til steking

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar