Her har jeg brukt tortilla formet som beger, Stand 'N' Stuff Tortilla !
Fylt dem med tacokjøttdeig, løk, paprika & mais og gratinert dem i ovnen 🌽
Serveres med hva du måtte ønske.
👉 Guacamole, rømme eller rømmedressing og 👉 tomatsalsa passer godt til denne retten 🍅
Til 6 stk trenger du:
- 6 stk Stand 'N' Stuff Tortilla
- 400 g kjøttdeig
- Stekesmør
- 1 liten løk
- 2 ss tacokrydder
- 1 stk glass tacosaus
- 1 liten box hermetisk mais
- 1 rød paprika
- 200 g revet cheddar & mozzarella
- Tomatsalsa
- Guacamole
- Rømme
Sånn gjør du:
- Stek kjøttdeig og hakket løk godt smør.
- Tilsett tacokrydder og tacosaus.
- La det hele koke i noen minutter.
- Ha i mais og paprika i små terninger.
- Sett tortilla tubs på en stekeplate med bakepapir i bunn.
- Fyll dem med kjøttdeigblandingen.
- Dryss over revet ost.
- Gratineres i ovnen ved 225°C i ca.10 minutter til osten har smeltet.
Kjøttdeigblanding |
Tortilla tubs |
Hjemmelaget guacamole er selvsagt best, men på hytta er det lov og jukse litt.
Hvis du går for ferdig kjøpt så bruk fersk guacamole, som du finner i kjøledisken.
Den inneholder 95% avakado, i motsetning til den fra El paso, som inneholder 14% avokado.
Ingredienser |
Fine høstfarger i fjellheimen i Gudbrandsdalen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar