Risotto med tomat, basilikum og kylling !


Hyttemiddag må være enkel, men god !
Jeg bruker en ferdig blandet risotto med tomat og basilikum, økologisk også faktisk !

Nå skal vel egentlig ikke jeg reklamere med ferdigprodukter, men den er veldig god, både på smak og konsistens. Perfekt på turer hvor det skal være enkelt, men samtidig godt,
 - og for dem, som vil lage en god risotto på en enkel måte ♫♪

Godt, enkelt og veldig lettvint🍃
Du kan selvsagt koke retten ute på bålpannen.
Smaken blir det samme, men det er så koselig å tilberede middagen ute. 



Du trenger til 4 porsjoner:
  • 250 g risotto med tomat & basilikum
  • 2 ss olje
  • 8 dl kokende vann
  • 200 g stekt kyllingfilet
  • 30 g revet parmesan
  • 2 ss smør
Sånn gjør du:
  1. Kok opp 8 dl vann.
  2. Varm opp olje i en kjele og tilsett risotto.
  3. La det surre ett par minutter.
  4. Tilsett kokende vann.
  5. La det småkoke i 15 minutter. Rør om av og til.
  6. Tilsett stekt kyllingkjøtt i biter og kok videre i 5 minutter.
  7. Trekk kjelen av varmen og rør inn smør og revet parmesan.
  8. Spis & Nyt ♫♪










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF