Smørbrød med rosastekt kalv, parmesanmajones & bringebær !



Fra gårsdagens middag ⟶  BIFF av KALV,  var det igjen to biter marinert kalv.
Resultatet ble en smakfull lunch.

Lag gjerne  ➡  majones selv eller bruk en god ferdig majones.
Lager du den selv må du huske på å la alle ingrediensene stå i romtemperatur ett par timer før tilberedning.

Har du ikke tilgang til kalvefilet kan du erstatte kalv med indrefilet av storfe. Jeg la på noen friske bringebær -og det smaker helt nydelig sammen med kalvekjøttet og parmesanmajones.

Dette smørbrødet smaker knallgodt så du kan gjerne servere det til forrett 🌿
Spis & Nyt, skulle nesten tatt patent på dette smørbrødet 💚💛


Du trenger til lunch til 2 porsjoner eller forrett til 4 :
  • 2 skiver godt brød, delt i to hvis du serverer retten, som forrett
  • Smør
  • Crispy salat
  • 250 g ytrefilet av kalv eller indrefilet av storfe
  • 4 ss majones
  • 2 ss revet parmesan
  • Basilikum
  • Bringebær 
  • Alfaspirer
  • Salt
  • Pepper 
Sånn gjør du:
  1.  La kjøttet ligge i romtemperatur 30-60 minutter før steking. Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det 3-5 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 10 minutter før du deler det i tynne skiver.
  2. Bland 4 ss majones med 2 ss revet parmesan og 1-2 ss hakket frisk basilikum.
  3. Smør brødskiver med smør og legg på salat, parmesanmajones og ytrefilet av kalv skåret i skiver.
  4. Topp med friske alfaspirer, bringebær og ett drag med salt og pepperkvernen. 







Perfekt lunch etter en fin dag ute 🌿

Klokkespill Hamar 


Hamar Brygge 


Bildet tatt fra Bekkelaget i Stange kommune


Bekkelaget, Ottestad 






...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF