Kylling, søtpotet og mais er en veldig god kombinasjon -og med verdens beste BBQ saus = NAM !
Skikkelig klissete, hot & godt !!
Spis & Nyt !!
Du trenger til 4 porsjoner:
Du trenger til 4 porsjoner:
- 8 stk rå kyllinglår eller 4 store rå kyllingfileter
- 600 g søtpotet
- 4 maiskolber
- Solsikkeolje
- Maldon salt
- BBQ saus *
Sånn gjør du:
- Lag BBQ saus.
- Skrell søtpotetene.
- Skjær søtpoteter i skiver eller båter og maiskolber i biter.
- Hell over litt olje og strø over salt.
- Bland godt sammen og legg dem på en stekeplate eller i en ildfast form.
- Gni kylling inn med ett tykt lag BBQ saus.
- Legg kyllingen på en stekeplate eller i en ildfast form.
- Kylling og grønnsaker stekes samtidig i ovn. 200 grader varmluft i ca. 25 minutter.
- Serveres med resten av BBQ sausen !
- 4 dl Heinz ketchup
- 4 ss soyasaus
- 4 ss hvitvinsedikk
- 1 ss worchestershire sauce
- 6 ss brunt sukker
- 1,5 dl solsikkeolje
Bland og rør sammen alle ingrediensene.
Kjempegodt og lettvint. 4 dl Heinz ketchup = 1 flaske a 500ml.
Due Palme Salice Salentino 2011
Farge: Dyp rød.
Lukt: Preg av tørket frukt og mørke bær, streif av røyk og tjære.
Smak: Bløt og sødmefull, preg av modne bær og plomme, fin fasthet i ettersmaken.
Passer til:
Land/distrikt: Italia, Puglia, Salice Salentino
Årgang: 2011
Råstoff: Negroamaro 80%, Malvasia 20%
Metode: 8 dagers maserasjon i horisontale roterende tanker, gjæret ved maks. 27 C. 6 md. lagring i franske eikefat.
Innhold: Alkohol 12,50%Sukker: 1,10 g/l Syre: 5,60 g/l
Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
Kjempegodt og lettvint. 4 dl Heinz ketchup = 1 flaske a 500ml.
Ingredienser til BBQ saus |
Due Palme Salice Salentino 2011
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar