Mandag og restedag ♫
Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,
men du kan også bruke svinekjøtt, pølser, kyllingkjøtt eller hva du vil !!
- 800 gram skinkerester
- 2 dl vann og en kjøttbuljongterning eller tilsvarende mengde kjøttfond.
- 2 dl crème fraîche lett
- 2 ss hvetemel
- 2 ss soyasaus
- 1 ss tacokrydder
- 1⁄2 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
Sånn gjør du:
- Rør hvetemel ut i crème fraîche.
- Hell kjøttkraft, crème fraîche, soyasaus og tacokrydder i en gryte.
- Tilsett stekt/kokt kjøtt, skåret i biter.
- Kok opp under omrøring, og la det småkoke i ca. 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar