Nydelig frokost eller lunch -når du vil server noe litt eksklusivt og morsomt ♥
Til frokost og lunch passer det perfekt med litt sprøstekt bacon, som tilbehør.
De nusselige hjertene kan også serveres til forrett ♫♪
Hvis du vil servere dem til forrett kan jeg anbefale og legge på litt røkelaks ved servering.
Spis & Nyt ♫♪
Du trenger til 4 stk:
- 2 plater fryst butterdeig
- 4 egg
- Revet mozzarella
- Basilikum
- Forvarm ovnen til 210 °C.
- Tin butterdeigen i romtemperatur i 15 minutter.
- Kjevle butterdeigen litt ut, så du kan lage to hjerter av en plate butterdeig.
- Lag ett hjerte på deigen med ca.1 cm fra kanten, ikke skjær helt igjennom. Prikk den innerste delen av deigen.
- Stek dem til kantene har puffet seg opp i ca 8 minutter.
- Ta dem ut og dytt ned den midterste delen.
- Dryss ost i bunnen på tertene, tilsett en eggeplomme og fyll forsiktig på med eggehvite, så det ikke renner over.
- Stek videre til kantene er gyllenbrune og eggene er stekt ferdig, i ca. 12 minutter.
- Dryss over frisk basilikum ved servering.
- Spis & Nyt ♫♪
Kjevle ut butterdeigen, så du får plass til to hjerter ♥ |
Stikk ut fire hjerter ♥ |
Skjær forsiktig en liten ramme innenfor hjertene og prikk midten med en gaffel ♥ |
Dytt ned deigen på midten og legg på ost ♥ |
Legg en eggeplomme i midten og tilsett eggehvite ♥ |
Klar til servering ♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar