Fisken beholder saftigheten og grønnsakene blir akkurat passe stekt.
Sausen lager seg selv inne i pakken -av saften fra fisken, grønnsakene og lime & soyasausen.
Ingefær setter en ekstra god spiss på retten !
Retten kan også tilberedes i stekeovn.
Stek dem midt i ovnen på 200°C i 15-20 minutter.
Fisk i folie kan varieres i det uendelige, prøv gjerne også en av disse gode variantene :
👉 Laks i folie med grønnsaker og soyasaus ♥
Fisk i folie kan varieres i det uendelige, prøv gjerne også en av disse gode variantene :
👉 Laks i folie med grønnsaker og soyasaus ♥
- 800 g torskefilet
- 2 stk lime
- 4 ts fersk ingefær
- 1 stk rød chili
- 6 ss soyasaus
- 1 stk rød paprika
- 1 stk orange paprika
- 8 asparges
- 4 vårløk
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- Aluminiumsfolie
- Fjern skinnet på fisken og skjær den i fire like store biter.
- Finhakk chili og ingefær.
- Skjær paprika, asparges og vårløk i biter.
- Bland sammen limesaft, soyasaus, chili og ingefær.
- Fordel grønnsakene på 4 store ark med aluminiumsfolie.
- Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.
- Krydre med salt og pepper.
- Fordel soyasausblandingen over fiskefiletene.
- Ta tak i alle fire hjørnene, la de møtes på toppen, lukk pakken godt sammen.
- Grillen bør være godt oppvarmet og pakkene må stekes med lokket på i ca. 15 minutter.
Jeg brukte ovnsbakte poteter i dag.
Ingredienser ♥ |
Grønnsaker til 2 porsjoner ♥ |
Grønnsaker og torsk ♥ |
Klare til grilling ♥ |
Grilles på varm grill, med lokket på i 15 minutter ♥ |
Saftig og god fiskemiddag ♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar