All'arrabbiata 'Pulled turkey' !



All'arrabbiata er en rød italiensk saus, som har en ekstra krydret smak ved å tilsette masse chili. Sausen blir ofte servert til pasta penne, men andre typer pasta kan selvsagt benyttes.

Jeg lager en stor porsjon med 'revet kalkun', oppskrift ⇾  her,
som jeg fryser ned i passende porsjoner. 

Rask, enkel og smaksrik italiensk klassiker, med en ny vri🍅
All'arrabiata med revet kalkun !


Til 4 porsjoner trenger du :
  • 300 g pasta 
  • 400 g 'Pulled turkey'
  • 1 gul løk
  • 800 g hermetisk tomat, gjerne den med oregano og basilikum. Hvis ikke krydre tomatene med ett par teskjeer tørket basilikum og oregano
  • 2 ts revet hvitløk
  • 1-2 rød chili
  • 1 ts salt
  • Basilikum frisk
  • Parmesan
Sånn gjør du:
  1. Lag først 'pulled turkey' i stekeovn eller en slowcooker. Det kan du gjerne gjøre dagen før.
  2. Hakk løk og finhakk hvitløken.
  3. Surr løk og hvitløk i litt olje på middels varme til den blir gylden.
  4. Finhakk chili og tilsett den i løken, sammen med tomatene.
  5. La sausen koke i 10 minutter.
  6. Tilsett ca. 300 gram av kalkunblandingen 'Pulled turkey'.
  7. Mot slutten av koketiden tilsettes frisk basilikum. 
  8. Smak til sausen med salt.
  9. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann, til det er 5 minutter igjen av koketiden.
  10. Sil av vannet og legg pastaen over i tomatsausen, la det koke og blande seg godt sammen, så du får tomatsausen godt rundt i alle kroker og kriker av pastaen.
  11. Dryss over revet parmesan ved servering.






Pulles turkey !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF