Ganske sunt også, med masse friske grønnsaker og magert kjøtt.
Klar, ferdig på 15 minutter, etter du har kuttet opp alle ingrediensene ♫♪
Bruk så mye av ingrediensene etter hvor mange personer du skal lage til.
Beregn ca. 200 g kjøtt, 150 g grønnsaker, 80 g tørre nudler per person.
1 porsjon inneholder ca. 600 kcal.
Beregn ca. 200 g kjøtt, 150 g grønnsaker, 80 g tørre nudler per person.
1 porsjon inneholder ca. 600 kcal.
- Ytrefilet av storfe
- Indrefilet av svin
- Stekesmør
- Paprika
- Rødløk
- Squash
- Minigulrøtter
- Sukkererter
- Nudler
- Soyasaus
- Biffkrydder
- Salt
- Pepper
- Basilikum
- Del opp kjøtt og grønnsaker i passende biter.
- Kok nudler etter anvisning på pakken. Jeg bruke eggnudler, kjøpt på den lokale 'Asia-butikken'. Sil av vannet og skyll med kaldt vann.
- Stek kjøttet litt og litt om gangen, krydre med biffkrydder og legg til side.
- Stek grønnsakene, krydre med salt og pepper.
- Tilsett stekt kjøtt og nudler i pannen med grønnsaker.
- Hell over soyasaus, ca. 1 ss per person.
- Smak til med salt og pepper, hvis nødvendig.
- Bland alt godt sammen og dryss over litt frisk basilikum ♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar