Bruk 15 minutter til å steke kjøttet -og å forberede retten på morgenen
- eller forbered gryta -og sett den i kjøleskapet til du setter den på "KOK" neste dag.
7 eller 10 timer senere er en herlig biffgryte klar ✿
Du trenger til 4 porsjoner:
- 600-800 g storfekjøtt, jeg brukte mørbrad
- Stekeolje
- Salt
- Pepper
- 3 ss tomatpure
- 2 ts oregano
- 1 ts salt
- 400 g hermetisk tomat
- 1 ts worcestershiresaus
- 400 g blandet paprika i forskjellige farger
Sånn gjør du:
- Del kjøttet til biffer på ca. 100 gram.
- Brun biffene raskt i en varm panne med litt olje -og krydre godt med salt og pepper.
- Legg kjøttet i Crock-poten.
- Bland sammen tomatpure, tomater, worcestershiresaus, salt og oregano.
- Hell blandingen over kjøttet.
- Skjær paprika i store biter og legg dem på toppen.
- Sett Crock-Pot kjelen på innstilling LOW -og kok den i ca. 10 timer -eller 6-7 timer på HIGH.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar