Her kan du selvfølgelig brune kjøttet litt på forhånd, men det er ikke nødvendig.
Den kan også lages med andre strykningsdeler, som rundbiff, bankekjøtt, mørbrad og entrecote.
Den kan også lages med andre strykningsdeler, som rundbiff, bankekjøtt, mørbrad og entrecote.
Jeg har laget forskjellige utgaver av pulled pork, noe som også er kjempegodt.
Oksekjøtt trenger litt mer krydder enn svinekjøtt, så denne salige blandingen av 'kryddersaus' er min egen lille mix.
Den blir best hvis du forbereder den kvelden før -og lar den marines i kjøleskapet natten over.
Oksekjøtt trenger litt mer krydder enn svinekjøtt, så denne salige blandingen av 'kryddersaus' er min egen lille mix.
Den blir best hvis du forbereder den kvelden før -og lar den marines i kjøleskapet natten over.
- ca. 1,5 kg høyrygg av storfe
- 2 dl vann
- 1 knust kjøttbuljongterning
- 2 ss worcestershire saus
- 2 ss soyasaus
- 1 ss biffkrydder
- 1 ss røkt paprika
- 1 ts chipotle
- 1 ts hvitløkspulver
Sånn gjør du:
- Legg høyryggen i en crock-pot.
- Rør sammen alle ingrediensene i en bolle og hell det over kjøttet.
- Sett innerkjelen, dekket til med plast eller lokk i kjøleskapet over natten.
- Sett innerkjelen i crock-poten på morgenen. Still den inn på 8,5 time på innstilling LOW . Reis på jobb -eller hva enn du skal bruke dagen til. Når tiden er utløpt går min utgave av Crock-Pot automatisk over til KEEP WARM, så jeg trenger ikke være redd for å være litt forsinket.
- Ta ut kjøttet og dra det fra hverandre med to gafler.
- Hell litt av kraften over kjøttet.
- Spis & Nyt ♪♫
Servering:
Pulled beef kan du servere i tortillas med forskjellige grønnsaker, i hamburgerbrød, sammen med pommes frites og bearnaisesaus -eller hva du måtte ønske. Ris og salat kanskje....
Tips:
Har du ikke crock-pot kan du steke den i stekeovn på 125 grader i 6 timer.
Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk den med stekefolie før steking.
Tips:
Har du ikke crock-pot kan du steke den i stekeovn på 125 grader i 6 timer.
Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk den med stekefolie før steking.
Restene kan blant annet bruker til pizza, oppskrift 👉 her.
Ingredienser ♪♫ |
Skal godgjøre seg i kjøleskapet natten over ♪♫ |
Dag 2 ♪♫ Det er inge fare å forlate huset, mens crock-pot kjelen står på. Men, sett den for sikkerhets skyld litt ut fra veggen og ikke la noe ligge inntil den. |
Middagen er snart klar ♪♫ |
Kjøtt og kjøttkraft ♪♫ |
Klar til servering ♪♫ |
Jeg lagde denne idag. Ble altså såååå godt!!! Har prøvd flere av oppskriftene dine og de blir alltid bra! Tusen takk❤️
SvarSlettTakk, for hyggelig tilbakemelding. Supert at rettene faller i smak !
SlettLurer på om du har prøvd denne i crockpot express? Evt framgangsmåte/tid? ��
SvarSlettHei ! Nei, jeg har ikke prøvd den i expressen, men vil tro MEAT/STEW og 60 minutter er passende tid. Øk vannmengden til 2,5 dl, for å få opp trykket. Vent 10-15 minutter, når tiden er ute- før du slipper ut gjenværende luft ut av trykkventilen. Lykke til :)
Slett