I dag blir det grillmat !
Nydelig, enkel sommermat, servert med nypoteter ♫♫♥
Herlige porsjonspakker med laks og verdens beste grønnsak, sommerkål !
Server gjerne retten med gode jordbær eller bringebær !
- 2 x 200 g laksefilet
- 1/2 sommerkål
- 1/4 rødløk
- Svarte oliven
- Dill
- Persille
- Smør
- Salt
- Pepper
- Nypoteter
- Lettrømme
- Lime
- Bringebær/Jordbær
Sånn gjør du:
- Sett først på potetene til koking, da de tar lengst tid.
- Klipp til 4 store aluminiumsfolie-ark, pensle dem litt med litt olje.
- Finhakk rødløken.
- Legg laksefiletene på hvert sitt folieark og krydre den med salt og pepper.
- Fordel rødløk, dill og hakket oliven over fisken.
- Legg på en god bit smør på hver laksefilet.
- Smelt en god bit smør og bland med finhakket persille.
- Skjær sommerkål i båter og krydre med salt og pepper.
- Legg sommerkål på smurt aluminumsfolie og fordel smørblandingen over begge pakkene.
- Ta tak i alle fire hjørnene, la de møtes på toppen, lukk pakkene godt sammen og legg de på grillen, med skjøten opp i 10-12 minutter.
- Server retten med kokte nypoteter, lettrømme, en limebåt og friske bær.
Laks ♫♫♥ |
Sommerkål ♫♫♥ |
Grilles under lokk i 10-12 minutter ♫♫♥ |
Ingredienser ♫♫♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar