Hvor mange finnes det egentlig ?
Blir aldri lei det heller... 😘
Hvis du ønsker en lavkarbo utgave med blomkål istedet for pasta, finner du oppskriften 👉 her !
Hvis du ønsker en lavkarbo utgave med blomkål istedet for pasta, finner du oppskriften 👉 her !
Like god hjemme, som på hytta eller i campingvogna denne altså !
Fylt med kjøttdeig, masse tomater, chili, fersk basilikum og tre typer ost !
Fylt med kjøttdeig, masse tomater, chili, fersk basilikum og tre typer ost !
Du trenger til 4 porsjoner:
- 400 g kjøttdeig
- 1 stk løk
- 2 stk fedd hvitløk
- 1 stk chili, rød
- 2 ss olje eller stekesmør
- 800 g hermetiske tomater, i biter
- 1 dl vann
- 1 potte basilikum
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 200 g pasta penne, jeg har ingen vekt her oppe, brukte 5dl
- 200 g revet Jarlsberg
- 125 mozzarella
- Parmesan
- Hakk løk og hvitløk. Jeg jukset på hyttevis med hvitløk på tube.
- Stek kjøttdeigen i litt olje eller stekesmør, tilsett løk, hvitløk og chili og stek til løken er gyllen.
- Tilsett tomater og vann -og la kjøttblandingen koke i ca. 20 minutter.
- Rør inn salt, pepper og grovhakket basilikum.
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
- Sil av kokevannet og bland pastaen med kjøttsausen og en neve parmesan
- Legg halvparten av pastablandingen i en smurt ildfast form.
- Legg på mozzarella i skiver og revet jarlsberg.
- Legg på resten av pastablandingen og topp med revet jarlsberg og litt parmesan.
- Stekes på 200 grader i 25 minutter / Innstilling 5 på den type gasskomfyr, som jeg har.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar