Herlige smakfulle wraps, som smaker ekstra godt med pesto blandet med mager kesam !!
Disse er laget med tortilla av fullkorn så de er ganske så sunne 🌿
Jada, du KAN bruke ferdig grillet/stekt kyllingkjøtt...
men den blir mye saftigere og dermed mye bedre -hvis du steker den selv !!
Perfekte i matpakken eller når du har lyst på noe sunt, men som også smaker skikkelig digg !!
Spis & Nyt med god samvittighet 💕
Du trenger til 6 stk:
- 600 g kyllingfilet
- Paprikakrydder
- Salt
- Pepper
- 6 stk fullkorn tortilla
- 1 stk crispy salat
- 1 stk rød paprika
- 1 stk rødløk
- 1 liten box mais
- Mager kesam
- Pesto med basilikum
Sånn gjør du:
- Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikakrydder.
- Brun kyllingfileten raskt på begge siden i en varm stekepanne med litt stekesmør.
- Etterstek i stekeovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
- Rør sammen ca. 2 dl mager kesam med 3 ss pesto. Smak deg frem til hvor sterk du ønsker den. Pesto kan du selvfølgelig lage fra bunnen av hvis du ønsker det. Oppskrift på pesto finner du her.
- Skjær kyllingen i strimler.
- Varm opp tortilla i stekeovn eller i en mikro.
- Smør ett godt lag med kesampesto på tortillalefsene, legg på salat, kyllingfilet, mais, paprika i strimler og rødløk i tynne ringer.
- Rull tortillaen godt sammen og legg dem med skjøten ned.
Pakk dem inn i alumiliumsfolie og ta dem med deg på skolen, jobb eller når du skal ut på tur.
Bruner kyllingfilet 🌿 |
Klart til montering 🌿 |
Smakfulle og gode wraps 🌿 |
God lunch 🌿 |
Ingredienser 🌿 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar