Sriracha er en sterk chilisaus laget av solmodne chilifrukter, eddik, hvitløk, sukker og salt.
Den er oppkalt etter kystbyen Si Racha i Thailand.
Bakte egg er skikkelig 'dagen-derpå-mat' ♫♪
Smaksrik, sunn og god frokost !
Du trenger til 4 porsjoner:
Du trenger til 4 porsjoner:
- 140 g bacon av kalkun
- 1 rødløk
- 65 g babyleaf
- 400 g hermetiserte tomater
- 1-2 ts sriracha saus
- 1 ts tørr basilikum
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
- 4 egg
- Frisk basilikum
- Godt brød / Lavkarbo Cloud Bread
- Sett ovnen på 200°C.
- Klipp baconet i biter og sprøstek det i en stekepanne.
- Ta baconbitene ut av pannen og sett til side.
- Skjær rødløk i tynne ringer og stek det i pannen med litt ekstra smør eller olje.
- Tilsett babyleaf og fres det ett par minutter til spinaten faller sammen.
- Tilsett tomater, chilisaus, salt og pepper. Bland det godt sammen.
- Legg bacon biter på toppen.
- Lag små 'groper' til eggene og knekk 4 egg rett i pannen.
- Sett pannen i ovnen og stek til egget er 'kokt', det tar i overkant av 5 minutter.
- Dryss over frisk hakket basilikum ved servering.
- Server retten med godt brød !
Steker bacon ♫♪ |
Steker rødløk ♫♪ |
Tilsett babyspinat ♫♪ |
Bland inn tomater, chilisaus og krydder ♫♪ Legg på bacon ! |
Tilsett egg ♫♪ |
Bakes i stekeovn ♫♪ |
Spis & nyt ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar