Jeg stekte fletteloff i forrige uke, oppskrift her.
Den ene spiste vi opp samme kveld -og den andre la jeg i fryseren.
Hjemmelaget loff er kjempegodt, men selvfølgelig best når det er nystekt !
Jeg tinte fletteloffen på kjøkkenbenken i noen timer -og brukte den som basis til nydelig hvitløksbrød.
Hvitsløksbrød er skikkelig snadder -og veldig enkelt å lage !!
Server det nystekt som snacks, til en enkel forrett, til en god gryte, en varm suppe eller noe annet snadder ♫
Du trenger:
- En fletteloff eller annet godt brød.
- 150 g godt meierismør
- 1 hvitløk uten fedd
- 2 ts havsalt
- Basilikum
- Persille
- 150 g revet ost, med gode smelte egenskaper
Sånn gjør du:
- Ta smøret ut av kjøleskapet en time eller to før du steker brødet, så det blir mykt.
- Skjær skiver i loffen, men ikke helt ned til bunn, den skal henge sammen.
- Riv eller press hvitløk.
- Rør sammen smør, hvitløk, salt, hakket basilikum og persille, ca. en neve av hver.
- Legg smøret mellom skivene på brødet, det går enklest med en kniv -og et godt lag på toppen.
- Dryss over revet ost.
- Stek brødet på 200 grader i ca. 10 minutter til osten er gyllen.
Ingredienser ♫♪ |
Legg smørblandingen godt ned mellom skivene ♫♪ |
Smør resten av smøret på toppen av brødet ♫♪ |
Dryss over revet ost ♫♪ |
Ferdig stekt ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar