}); Edels Mat & Vin: Kremet lavkarbo tagliatelle med scampi ♫ Google+

mandag 29. april 2019

Kremet lavkarbo tagliatelle med scampi ♫

Inneholder Produktplassering !

Jeg bruker lavkarbo pasta, CarboNADA, som du kan lese mer om her
En porsjonspakke på 160g inneholder kun 3.04g karbohydrater og 24 kcal.

Du kan selvfølgelig bruke vanlig tagliatelle, hvis du ikke ønsker lavkarbo utgaven.


Herlig kremet tagliatelle med chili, hvitløk og scampi !
Kjært barn har mange navn, kjempereker, tigerreker, kongereker - blir også blir kalt scampi !
Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler.
Skikkelig god lavkarbo middag, ferdig på 20 minutter 💚


Til 2 porsjoner:
  • 250 g store reker eller scampi/sjøkreps
  • 2 x 160 g CarboNADA tagliatelle
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk chili, rød
  • Olje
  • 2 dl kremfløte
  • 2 eggeplommer
  • 3 ss revet parmesan
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum
  • Sitron
Sånn gjør du:
  1. Skyll CarboNada tagliatelle i kaldt vann. Kok den i 10 minutter og sil av vannet.
  2. Finhakk hvitløk og chili, og fres det raskt i varm olje.
  3. Tilsett reker og la det frese kjapt i 2 minutter med kokte reker. Rå reker stekes til de skifter farge til rosa, ca. 4 minutter. Ikke stek dem for lenge, da blir de seige.
  4. Ha reken over i en skål og sett til side.
  5. Legg den kokte pastaen over i stekepannen, som du stekte rekene i.
  6. Bland sammen fløte, eggeplommer og parmesan, hell det over pastaen.
  7. Kok opp og la det surre under omrøring noen minutter til sausen tykner.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Vend inn rekene og hakket basilikum rett før servering.
  10. Server retten med sitron og revet parmesan.
Skyll CarboNADA Tagliatelle i kaldt vann !
Fres chili og hvitløk i olje ♫
Rør sammen fløte, eggeplommer og revet parmesan ♫
Kok opp pasta og fløteblandingen ♫
Spis & Nyt ♫
Ingredienser, mangler eggeplommer !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar