Grillet baconsurret svin indrefilet med bakt potet, mangosalat & bearnaise !

Inneholder produktplassering !

Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få !
Når man surrer den inn i bacon blir den saftig og god.
Bacon-Wrapped Torpedo ♫♪

Jeg fikk perfekt temperatur ved hjelp av Weber Connect steketermometer, som gjør det enkelt å følge med på grillmaten !
Du finner mer informasjon, bruksanvisning, tips og råd om Weber Connect Hub her.


Her har jeg servert svinefileten med bakt potet, kryddersmør, syrlig mangosalat og bearnaise.

Herlig blanding av salt, friskt og syrlig !
Spis & Nyt ♫♪

Baconsurret indrefilet 
  • Indrefilet av svin, 150-200 g per porsjon
  • Bacon i tynne skiver
  • Olje til pensling
  • Pepper
  • Salt
Sånn gjør du:
  1. Finskjær fileten fri for sener og fett.
  2. Surr bacon tett rundt hele svinefileten og bind den fast med hyssing.
  3. Krydre godt med salt og pepper.
  4. Pensle fileten med olje og brun den godt på direkte varme på alle sider. 
  5. Sett inn ett steketermometer og legg den over på indirekte varme. Grill videre under lokk til den er på 70°C, rosa eller 76°C, gjennomstekt. Husk at temperaturen stiger med 3-5°C når den hviler. Grilltiden på indirekte varme er ca. 30 minutter, men det vil variere etter tykkelsen på kjøttet og varmen i grillen.
  6. La fileten hvile i 10 minutter før du skjærer den i skiver.
Bearnaisesaus
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her : Bearnaise
- eller lag posevarianten hvis du ønsker det.

Grønn mangosalat 
  • Crispy salat
  • Mango
  • Agurk
  • Chili
  • Koriander
Vinaigrette
  • 2 ss saft av lime
  • 2 ss olivenolje, kaldpresset
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen ingrediensene til viaigretten.
  2. Skjær mango i små biter, chili i tynne skiver og agurk i tynne remser, fjern den bløte remsen i midten på agurken.
  3. Hakk koriander og riv crispy salat.
  4. Legg alt i en bolle, hell over dressingen rett før servering og bland alt forsiktig sammen.
Bakt potet
  • Bakepoteter
  • Aluminiumsfolie
  • Kryddersmør, oppskrift her !
Sånn gjør du:
  1. Pakk store bakepoteter inn i alu.folie, hvis du ikke har kjøpt ferdig innpakkede.
  2. Stekes i stekeovn, 250°C i 1 til 2 timer, avhengig av størrelsen på potetene.
  3. Stikk en strikkepinne i poteten for teste om de er ferdig.
  4. Serveres med kryddersmør.
Svin indrefilet !

Pensle med olje og krydre med salt og pepper !
Klar til grilling !
Brunes på direkte varme før den grilles videre under lokk på indirekte varme !
Lager salat !

Grønn mangosalat !

App på mobilen, som følger med på stekegradene !
Bacon-Wrapped Torpedo ♫♪
Smaskens grillmat 😋
Det er ikke hvert år jeg har grillet så mye i midten av april 💚
Gleder meg til en super vår -og en enda bedre sommer 💞🥂
Det blir bedre 🌈 STAY SAFE - og god & mett 
👍

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF