Inneholder produktplassering !
Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få !
Når man surrer den inn i bacon blir den saftig og god.
Bacon-Wrapped Torpedo ♫♪
Jeg fikk perfekt temperatur ved hjelp av Weber Connect steketermometer, som gjør det enkelt å følge med på grillmaten !
Du finner mer informasjon, bruksanvisning, tips og råd om Weber Connect Hub her.
Her har jeg servert svinefileten med bakt potet, kryddersmør, syrlig mangosalat og bearnaise.
Baconsurret indrefilet
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her : Bearnaise
Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få !
Når man surrer den inn i bacon blir den saftig og god.
Bacon-Wrapped Torpedo ♫♪
Jeg fikk perfekt temperatur ved hjelp av Weber Connect steketermometer, som gjør det enkelt å følge med på grillmaten !
Du finner mer informasjon, bruksanvisning, tips og råd om Weber Connect Hub her.
Her har jeg servert svinefileten med bakt potet, kryddersmør, syrlig mangosalat og bearnaise.
Baconsurret indrefilet
- Indrefilet av svin, 150-200 g per porsjon
- Bacon i tynne skiver
- Olje til pensling
- Pepper
- Salt
- Finskjær fileten fri for sener og fett.
- Surr bacon tett rundt hele svinefileten og bind den fast med hyssing.
- Krydre godt med salt og pepper.
- Pensle fileten med olje og brun den godt på direkte varme på alle sider.
- Sett inn ett steketermometer og legg den over på indirekte varme. Grill videre under lokk til den er på 70°C, rosa eller 76°C, gjennomstekt. Husk at temperaturen stiger med 3-5°C når den hviler. Grilltiden på indirekte varme er ca. 30 minutter, men det vil variere etter tykkelsen på kjøttet og varmen i grillen.
- La fileten hvile i 10 minutter før du skjærer den i skiver.
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her : Bearnaise
- eller lag posevarianten hvis du ønsker det.
Grønn mangosalat
- Crispy salat
- Mango
- Agurk
- Chili
- Koriander
Vinaigrette
- 2 ss saft av lime
- 2 ss olivenolje, kaldpresset
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Visp sammen ingrediensene til viaigretten.
- Skjær mango i små biter, chili i tynne skiver og agurk i tynne remser, fjern den bløte remsen i midten på agurken.
- Hakk koriander og riv crispy salat.
- Legg alt i en bolle, hell over dressingen rett før servering og bland alt forsiktig sammen.
Bakt potet
- Bakepoteter
- Aluminiumsfolie
- Kryddersmør, oppskrift her !
Sånn gjør du:
App på mobilen, som følger med på stekegradene ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar