Enkel, god og herlig kremet, smaksrik pasta med fløte, sennep & grønn pepper, toppet med parmesan !
Skikkelig digg 🌿
I disse koronatider, når vi ikke får lov til å reise på hytta, kommer Annis Pølsemakeri til oss langs E6.
Jeg har hytte i Sør Fron i den beste dalen Gudbrandsdalen -og der oppe er Annis 'nærbutikken' min.
Jeg bestilte påskepakke, forskjellige typer pølser samt grillspyd av svinenakke, som er skikkelig godt !
I påskepakken var det blant annet gode ferdigstekte håndlagde karbonader.
Litt merkelig sammensetning, med pasta & karbis, men det smakte godt.
Ringebu møter Italia !
I påskepakken var det blant annet gode ferdigstekte håndlagde karbonader.
Litt merkelig sammensetning, med pasta & karbis, men det smakte godt.
Ringebu møter Italia !
Kjekt med noen enkle middager innimellom 🌿
Nå har også nykålen dukket opp, det gledes 💚
Jeg har tidligere lagt ut 16 oppskrifter med nykål, som du finner her !
Nå har også nykålen dukket opp, det gledes 💚
Jeg har tidligere lagt ut 16 oppskrifter med nykål, som du finner her !
- 200 g parpardelle -eller annen god pasta
- 1 ss god olivenolje
- Salt
- Pepper
- Smør
- 1/2 løk eller 1 liten, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 100 g sopp, i skiver
- 1 ss grønn pepper
- 1 dl hvitvin
- 1 ts sennep
- 1/2 ss Worcestershire saus
- 2 ss hakket bladpersille
- 1,5 dl kjøttkraft
- 1,5 dl kremfløte
- 200 g nykål, spisskål eller kinakål
- Karbonader
- Parmesan
- Skjær nykål i strimler og kok den i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.
- Kok pastaen al'dente i lettsaltet vann og sil av vannet.
- Rør inn 1 ss god olivenolje, litt salt og pepper i pastaen og sett den tilside.
- Stek løk, hvitløk og sopp i stekepannen, til soppen er stekt 3-5 minutter.
- Knus grønn pepper grovt. Bruk 1/2 ss til passe sterk og 1 ss hvis du vil ha retten ekstra hot.
- Tilsett grønn pepper og hvitvin, la det surre til hvitvinen nesten er helt fordampet.
- Tilsett sennep, worcestershire saus, kjøttkraft og fløte -og la det surre i 5 minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
- Tilsett kokt pasta og nykål.
- Bland alt forsiktig sammen -og la det surre til alt er gjennomvarmt.
- Serveres med karbonader og revet parmesan.
Oppvarming av karbonader:
Legg karbonadene i en ildfast form.
Stekes i stekeovn på 160°C i 15-20 minutter.
GRØNN PEPPER 💚 |
Ingredienser ! |
Pasta, nykål og sopp & løk ! |
Kok inn hvitvinen ! |
Gjør ferdig sausen ! |
Varm opp karbonader ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar