Dette tror jeg blir en bra uke 🌈
Tilbake til en normal hverdag, uten munnbind ! Kinosaler, treningssentre, svømmehaller, konserter og teatersaler kan fylles til randen. Skolebarn kan leke med alle, slipper kohorter 💛
Men, vi kan vel være enige om at vi fortsatt kan være flinke til å vaske hender, holde oss hjemme hvis vi er syke og man trenger vel ikke klemme alle ? 🌈 'Bank i bordet', jeg har forløpig hatt flaks og ikke blitt smittet av korona. 'Alle skal få' sies det, men jeg har trua -og skal fortsatt være litt forsiktig.
Denne uken byr jeg på masse grønnsaker, fiskemiddager, pasta & kylling, pølser og pizza, helstekt ytrefilet av storfe med nydelig tilbehør, samt en kjapp og enkel sjokoladekake 🍓Link til oppskriften finner du i navnet på retten 👇
Mandag
Starter denne fine uken med en supergod kyllingsalat.
Mettende og smakfull, skikkelig kosemat.Restene er perfekt lunch på skole eller jobb. Det er bare å glede seg til og åpne matboksen.
Sunn, god og enkel hverdagsmiddag på 20 minutter !
Her har jeg stekt fisketerninger i stekeovn, ganske så smart , da går de ikke så fort i stykker.
Server laksen med grove tortilla, salat og mager kesam, da blir det både smakfullt og sunt !
God middag 💚
Pølser og grønnsaker tilberedes i samme form.
Jeg er veldig glad i soyasaus, men hvis ønskelig kan du erstatte litt av soyasausen med mer kyllingkraft.
Torsdag
Jeg er så glad i hvit fisk, mild og god på smak -og passer godt til andre smaker.
Fisken serveres med masse grønnsaker i en smakfull saus.
Server retten med poteter eller ris.
Pizza med hjemmelaget pizzasaus, god italiensk skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikum og masse revet ost.
Toppet med frisk ruccola og basilikum ved servering !
Spis & Nyt ♫♪
Lørdag
-og den er ikke vanskelig å lage, men det tar litt tid !
Ytrefilet sitter, som navnet sier på yttersiden av ryggraden. Fileten er jevnt tykk hele veien, og er godt egnet til helsteking. Jeg brukte ett midtstykke på 800 gram i denne oppskriften.
Skrei - er en av de beste fisketypene vi har i Norge.
Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak !
Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. Når den er i sin beste alder kommer den inn til norskekysten for å gyte. Skreisesongen er i tidspunktet januar til slutten av mars.
I denne oppskriften bruker jeg forskjellige krydder, med fellesnavnet pepper.
Men, ikke all pepper er pepper !
Men, ikke all pepper er pepper !
Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet, og ikke minst – en fantastisk smak !
Skrei er torsk, som vokser opp i Barentshavet. Når den er i sin beste alder kommer den inn til norskekysten for å gyte. Skreisesongen er i tidspunktet januar til slutten av mars.
Når den endelig er ferdig tror jeg du blir fornøyd ♪♫💗♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar