Kyllingwok med rødkål !


Billig og sunn, men skikkelig god og fargerik mat 🌿
Smaksrik rask wok med kylling & kål 🌱
I denne oppskriften bruker jeg rødkål, fargerikt, sunt og godt.

Middagen er klar til servering på 30 minutter !
Jeg serverer retten med Funkygine Food Pasta Spaghetti Fullkorn.
Den er laget av 100% fullkorn.


Til 2-3 porsjoner trenger du
  • 2 stk / 425 g kyllingfilet
  • Stekesmør
  • 1 stk liten løk
  • 1 stk chili
  • 1 stk paprika
  • 300 g rødkål
  • 3 dl vann
  • 1 stk grønnsaksbuljongterning
  • 1 ss oystersaus
  • 3 ss soyasaus
  • Salt
  • Pepper
  • Lime
  • Persille
  • 200 g spaghetti av fullkorn
Sånn gjør du:
  1. Forbered grønnsakene. Hakk løk, finhakk chili, del paprika og rødkål i tynne strimler.
  2. Del kyllingen i strimler og stek den raskt i en stekepanne sammen med løk. Krydre med salt og pepper.
  3. Kok spagetti al'dente etter anvisning på pakken. 
  4. Tilsett knust buljongterning, vann, kål, chili og paprika i stekepannen sammen med kylling og løk. La retten småkoke i 5 minutter.
  5. Smak til med oystersaus, soyasaus, salt og pepper. Kok retten videre i ytterligere  5 minutter eller til spaghettien er klar til servering. 
  6. Legg spaghetti av fullkorn på en tallerken og legg wok' blandingen på toppen.
  7. Dryss over hakket persille og server med en limebåt, som kan skvises over 🌿
  8. Slurp i deg godsakene 😘




Kyllingwok med rødkål !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF