Jeg hadde igjen litt sommerskinke, som jeg brukte i gryten.
Du kan også bruke rester av skinkestek, stekt kylling, kalkun eller pølser.
Det ble en smakfull, enkel og god hverdags-gryte, ferdig på 20 minutter.
Til 3-4 porsjoner trenger du:
Til 3-4 porsjoner trenger du:
- ca. 500 g skinke
- 1 paprika
- 1 løk
- 3 fedd hvitløk eller ca. 4 ts hvitløk fra Gourmet Garden
- 1 ss red curry pasta
- Olje
- 3 dl crème fraîche
- Ris
- Tomat
- Agurk
Kos ris etter anvisning på pakken.
Skjær opp skinke, paprika og løk i biter, finhakk hvitløk.
Fres litt olje i en gryte, tilsett curry pasta, løk og hvitløk la det surre noen minutter.
Tilsett skinke, paprika og crème fraîche, la det småkoke 5-10 minutter.
Skjær tomat og agurk i små biter, fjern innmaten i tomaten og den bløte remsen i agurken.
Bland det inn i kokt ris.
Fres litt olje i en gryte, tilsett curry pasta, løk og hvitløk la det surre noen minutter.
Tilsett skinke, paprika og crème fraîche, la det småkoke 5-10 minutter.
Skjær tomat og agurk i små biter, fjern innmaten i tomaten og den bløte remsen i agurken.
Bland det inn i kokt ris.
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar