}); Edels Mat & Vin: Skinkegryte med ris - restemiddag ! Google+

tirsdag 26. august 2014

Skinkegryte med ris - restemiddag !



Jeg hadde igjen litt sommerskinke, som jeg brukte i gryten.
Du kan også bruke rester av skinkestek, stekt kylling, kalkun eller pølser.
Det ble en smakfull, enkel og god hverdags-gryte, ferdig på 20 minutter.

Til 3-4 porsjoner trenger du:
  • ca. 500 g skinke
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk eller ca. 4 ts hvitløk fra Gourmet Garden
  • 1 ss red curry pasta
  • Olje
  • 3 dl crème fraîche
  • Ris
  • Tomat
  • Agurk
Fremgangsmåte:
Kos ris etter anvisning på pakken.
Skjær opp skinke, paprika og løk i biter, finhakk hvitløk.
Fres litt olje i en gryte, tilsett curry pasta, løk og hvitløk la det surre noen minutter.
Tilsett skinke, paprika og crème fraîche, la det småkoke 5-10 minutter.

Skjær tomat og agurk i små biter, fjern innmaten i tomaten og den bløte remsen i agurken.
Bland det inn i kokt ris.

Ingredienser


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar