}); Edels Mat & Vin: Ukemeny for uke 34 - 2014 ♫ Google+

søndag 17. august 2014

Ukemeny for uke 34 - 2014 ♫


Om vi vil heller ei, det er snart slutt på sommeren !
Skolestart og full arbeidsuke for de fleste av oss.
Ukemenyen består av både raske og litt mer tidkrevende middagsretter, håper du kan finne noe
som frister !! ♫

Link til oppskrifter ligger under bildene.

Mandag
Starter uken med kjøttfri mandag, som jeg skjønner har blitt ganske populært.

Løksuppe med krutonger
Oppskrift: Løksuppe
Tirsdag
Denne retten tar det litt tid og lage, men vel verdt og bruke litt tid på.
Hvis det blir igjen karbonader, kan du ha "luksus matpakke" på jobb i morgen.

Karbonader med cajun poteter & ovnsbakte grønnsaker og sjysaus !

Oppskrift: Kabonader med cajun poteter
Onsdag
Utrolig lettlaget rett, når du har renset rekene.
Vi spiser ofte litt sen middag på "lille lørdag", så jeg skreller rekene på forhånd og setter dem i kjøleskapet til jeg skal lage retten. Du kan kjøpe ferdig pesto på glass hvis du foretrekker det.

Pasta med pesto og reker
Oppskrift: Pasta med pesto og reker
Torsdag
Kylling på menyen, bruk gjerne fersk rå og stek den selv -eller stikk innom en butikk, som har
nygrillet varm kylling !
Godt og lettvint !

Grillet Kylling med ovnsbakt søtpotet og maiskolber
Oppskrift: Grillet kylling

Fredag
I dag kan vi kose oss litt ekstra og spise sen god middag.
2 ss portvin i sausen og ett glass til kokken, mens du koser deg på kjøkkenet.

Dobbeltbakte svinebiffer med ovnsbakte rotgrønnsaker og nydelig portvinsaus

Oppskrift: Svinebiff

Lørdag
Lørdagsbiff og når jeg ikke helt fikk bestemt meg for hvilken saus, så lagde jeg to.
Servert med ett glass Barbera.

Lørdagsbiff med ovnstekte poteter, salat og gode sauser

Oppskrift: Lørdagsbiff

Søndag
Helstekt ørret på menyen, med kokte nypoteter, gulrøtter, aguksalat og en nydelig hvitvinsaus.
Perfekt søndagsmiddag.

Ovnsbakt ørret
Oppskrift: Ovnsbakt ørret
Ukens dessert:
Panna Cotta m/jordbær, basilikum & sitronmelisse

Oppskrift: Panna Cotta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar