}); Edels Mat & Vin: Bondeomelett med kjøttdeig c",) Google+

mandag 18. august 2014

Bondeomelett med kjøttdeig c",)


Enkel og grei hverdagsmiddag !!
ÅÅÅ Bondeomelett ♫♪ Serveres med brød og salat !

Til 6-8 porsjoner:
Ingredienser:
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss smør
  • 10 stk egg
  • 2 dl lett melk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 300-400 g kokt potet
  • ½ stk purre
  • 2 stk tomat
  • Oregano, gjerne frisk
Fremgangsmåte:
1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med smør
2. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.
3. Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
4. Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form. Hell over eggeblandingen.
5. Legg tomatskivene på toppen.
6. Strø over oregano

Stekes i ovn på 220 °C i 20-25 minutter.
La den hvile noen minutter før servering.


Klar til steking !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar