18 august 2014

Bondeomelett med kjøttdeig c",)


Enkel og grei lunch eller middag !

Jeg har brukt kjøttdeig av svin i denne oppskriften, men kjøttdeig kan gjerne erstattes med pølser eller rester fra kjøtt og kylling.

Bondeomelett er perfekt restemat med kokte poteter, grønnsaker og kjøtt, som stekes i en ovnspanne ♫♪ 

Server gjerne omeletten med godt brød og salat !

Du trenger:
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss smør
  • 10 stk egg
  • 2 dl lettmelk
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 300 g kokte poteter
  • ½ stk purre
  • 2 stk tomat
  • Oregano, gjerne frisk
Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med smør
  2. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.
  3. Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
  4. Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form. 
  5. Hell over eggeblandingen.
  6. Legg tomatskivene på toppen.
  7. Strø over oregano
  8. Stekes i ovn på 220°C i 20-25 minutter.
  9. La den hvile noen minutter før servering.

Klar til steking !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF