}); Edels Mat & Vin: Pasta med pesto og reker ! Google+

tirsdag 5. august 2014

Pasta med pesto og reker !


Jeg hadde igjen ferske reker fra Berlevåg etter rekeselskapet i går, 
som måtte brukes opp ASAP c",)

Da ble det en god enkel rett, med få ingredienser i dag !
"Dætta er så godt" 

Du trenger til 2 porsjoner:
  • 300 g reker, uten skall
  • 200 g pasta, jeg brukte tagliatelle
  • 3 dl matfløte
  • 4 ss grønn pesto*
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken.
  2. Sil av vannet.
  3. Kok opp fløte og tilsett pesto, rør godt sammen.
  4. Tilsett pasta i fløten og bland rekene forsiktig inn.
  5. Pynt med litt oregano, hvis du har.
PESTO finner du oppskrift på 👉 HER 

Pesto får du også kjøpt ferdig på glass, står sammen med pastasauser.


Ferske reker fra Berlevåg ! Snadder !!


Pesto !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar