13 august 2014

Gratinerte pølser !


Barnas favoritt middag !
Det er også fin hyttemat, når vi vil ha noe enkelt, men som er litt bedre enn kokte pølser.
  1. Bruk de pølsene du liker best og gode pølsebrød !
  2. Legg pølsene i pølsebrød og legg dem tett i tett, i en ildfast form.
  3. Fyll dem med hva du måtte ønske, som for eksempel : tomater, agurkmix, sennep, ketchup, rå løk, sprøstekt løk, maiskorn eller noe annet godt !
  4. Dryss over revet ost.
  5. Stekes ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Jeg brukte i dag:
Lammepølser med oliven & fetaost, rå hakket gul løk, sennep, ketchup, revet Jarlsberg og frisk oregano.



.

Vær ytterst forsiktig med å dømme andre.
Den steinen du kaster i dag, kan være den
samme som du snubler på i morgen.. ❤️


Toftsætra, Sør Fron !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF