}); Edels Mat & Vin: Bakt potet i Crock-Pot ♫ Google+

lørdag 20. mai 2017

Bakt potet i Crock-Pot ♫


Bakt potet er jo så godt !
Kan serveres som egen rett med kryddersmør, ost, mais, skinke eller sprøstekt bacon eller fylles med noe annet godt. Bakt potet passer også godt til kjøtt og fiskeretter -eller til andre retter, som man serverer poteter til.


Hvorfor tilberede dem i Crock-Pot, lurer du kanskje på 😏
Bake poteter i stekeovn tar en til to timer, avhengig av størrelsen på potetene -og de timene er lange,
hvis du er sulten altså.

Hvis du tilbereder bakepoteter i Crock-Pot tar det 6-8 timer, avhengig av størrelsen på potetene.
Bruk 6 timer på mellomstore poteter og 8 timer på de store bakepotene, som man finner i velassorterte butikker.

Da er de ferdige når du kommer hjem fra jobb, skole eller hva du enn har brukt dagen til.
Smart !!! 

Sånn gjør du:
  1. Pakk bakepoteter inn i stekefolie.
  2. Legg dem i Crock-Pot kjelen.
  3. Sett på lokket.
  4. Kok på LOW i 6-8 timer.

Du sparer strøm ved å bruke Crock-Pot
Crock-Pot 6,0 l DuraCeramic har en effekt på 230 watt og bruker dermed mindre energi enn tradisjonelle matlagingsmetoder. Stekeovner har en effekt på 2000-2500 watt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar