13 juli 2017

Ostepoteter ♫♪


Bedre poteter enn dette finnes det ikke mange av ♫♪

Helt nydelige, smakfulle, saftige poteter med smør og ost

Potetene passer til alle typer kjøtt og vilt, kylling og fisk.
Spis & Nyt ♫♪

Du trenger til 2 porsjoner:
  • 2 stk bakepoteter
  • 50 g smør
  • 2 dl revet god ost
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Skjær potetene i ganske tynne skiver, gjerne ved hjelp av en mandolin.
  2. Skyll dem i kaldt vann og tørk dem godt av på tørkepapir.
  3. Smelt smøret og vend potene i smøret.
  4. Tilsett ost og bland alt forsiktig sammen. Her må du bruke hendene og 'grise' litt altså.
  5. Legg potetene taksteinslagt i to porsjoner på en stekeplate med bakepapir.
  6. Bruk en skje og hell over ost og smør, som er igjen i kjelen over potetene.
  7. Krydre dem med salt og pepper.
  8. Stek potetene ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Jeg serverte potenene til biff og cognacpeppersaus, oppskrift 👉 her. ♫♪

Skjærer poteter i tynne skiver ♫♪
Potetskiver i smør og ost ♫♪
Klare til steking ♫♪
Spis & Nyt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF