Frokostnudler med egg ♪♫¸♥¸♫♪


Risnudler er ikke det verste du kan starte dagen med altså. 
Den typen jeg brukte er glutenfrie og magre nudler ! 
Inneholder 90% rismel og 10% vann.

Nudler til frokost 
Det er drømmefrokost for meg, som er i overkant glad i nudler og asiatiske smaker.
Men, frokost er frokost - og da hører egg med.
Dette er en kjøttfri utgave, med masse friske grønnsaker !!

God start på dagen  ♪♫¸¸♫♪


Du trenger til 3 porsjoner:
  • 125 g risnudler
  • 2 stk grønnsaksbuljongterning
  • 3 egg
  • 1 chili
  • 1-2 vårløk
  • 2 reddiker
  • 1/4 kinakål
  • 4 knaskegulrøtter eller en stor
  • 5 ss soyasaus
  • 1 ss fish sauce
  • 1/2 lime 
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ts sriracha (asiatisk chilisaus) 
Sånn gjør du:
  1. Kok "smilende" egg. Avkjøl dem i kaldt vann.
  2. Bland sammen soyasaus, sesamolje, chilisaus og limesaft.
  3. Skjær vårløk, gulrøtter og reddiker i tynne skiver.
  4. Skjær kinakål i tynne strimler og skjær chili i små biter.
  5. Kok nudler ett anvisning på pakken, men tilsett knust grønnsaksbuljong i kokevannet. Den typen jeg brukte skulle bare trekke i kokende vann/buljong i 4 minutter. Ta vare på litt av kokevannet.
  6. Bland sammen nudler og grønnsaker.
  7. Hell dressingen over og bland det forsiktig inn i salaten sammen med 0,5 dl av buljongen fra nudlene.
  8. Legg nudlene i serveringsboller, fordel kraften i bunnen av bollen og legg på egg, delt i to.
  9. Dryss over litt ekstra vårløk og chili.
  10. Spis & Nyt ♫
Ingredienser ♫♪
Koker egg ♫♪ Skal blande sammen dressingen !
Grønnsaker, dressing og kokte egg ♫♪
Risnudler ♫♪
Kokte risnulder er blandet med grønnsakene ♫♪

Spis & Nyt ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF