}); Edels Mat & Vin: Spekeskinke med fløtegratinerte poteter, asparges & jordbær 🍓 Google+

lørdag 13. juli 2019

Spekeskinke med fløtegratinerte poteter, asparges & jordbær 🍓


Det er altså helt herlig i fjellheimen i dag !!
Da må man bruke dagen ute -og lage noe enkelt til middag 🍓

Spekeskinke er den perfekte hyttematen !
Det eneste som skal varmebehandles er ett raskt oppkok på aspargesene og fløtegratinerte poteter, de finner du oppskrift på her.

Med gode, søte Norske jordbær & kald prosecco 🍸🍓


Du trenger:
Sånn gjør du:
  1. Lag først fløtegratinerte poteter.
  2. Kok opp vann og litt salt. Knekk den nederste delen på aspargesen og kok dem i ca. 4 minutter.
  3. Serveres med spekeskinke og jordbær.
Fløtegratinerte poteter ஜ
Asparges ஜ
Spis & Nyt ஜ

På fjellbeite ஜ
Utsikt mot Rondane ஜ
God start på dagen ஜ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar