Tenk på lukten av nystekte kanelboller i en enkel hytte uten bilvei, vann og strøm.
Joda, det går an -og det går an og jukse litt !!
Enkelt og greit med ferdig 'gjærdeig'  ♫♪
- 1 stk ferdigkjøpt ustekt pizzabunn
 - Godt smør
 - Sukker
 - Kanel
 - Egg, til pensling
 
Sånn gjør du:
- La smøret stå i romtemperatur så det blir mykt.
 - Smør smøret på pizzabunnen. Spar litt plass til pensling av egg på den ene langsiden.
 - Dryss over kanel og sukker.
 - Pensle enden med lett pisket egg.
 - Rull den sammen.
 - Skjær rullen i skiver og legg det over på en stekeplate. Bruk dobbelt lag med bakepapir, hvis du har stekeovn med kun undervarme, som jeg har her oppe i fjellheimen.
 - Stekes ved 190 grader / innstilling 5 på gassovn i ca. 20 minutter.
 
![]()  | 
| Ingredienser | 
![]()  | 
| Klare til steking | 










Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar