}); Edels Mat & Vin: Biff i wok med red curry ♫♪ Google+

tirsdag 16. juli 2019

Biff i wok med red curry ♫♪


Thai Red Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens.
Du kan lage det selv, hvis du har hvitløk, rød chili, sitrongress, thailandsk chili, galanga, kaffir limeblader, fennikel, korriander og salt.
Hvor sterk den er varier fra forskjellige merker. Smak deg forsiktig frem !

Enkel og godt 
på hytta, i båten, i campingvogna - eller hjemme !
Jeg serverte retten med tagliatelle 🌿


Til 3 porsjoner trenger du:
  • 600 g mørt biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet
  • Raps eller solsikkeolje
  • 1 stk rødløk
  • ca. 1 ss red curry pasta
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 250 g sukkererter
  • Frisk basilikum
  • Salt
  • Pepper
  • Kokt pasta
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i skiver.
  2. Varm opp olje i en stekepanne og stek biffstrimler i to omganger, legg kjøttet til side.
  3. Stek rødløken raskt og tilsett red curry paste.
  4. Bland godt sammen og tilsett sukkererter og grønnsaksbuljong. Jeg brukte vann og en 1/2 knust terning grønnsaksbuljong.
  5. Legg tilbake biffstrimlene og la det småkoke i 2 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Tilsett basilikumblader rett før servering.
  8. Serveres med kokt pasta, jeg brukte tagliatelle. 
Ingredienser ♫♪
Tilberedning ♫♪
Klar til servering ♫♪
Slapper av her litt... ♫♪ - på Toftsetra !

❤️✫✫✫💜✫✫✫💛✫✫✫💚✫✫✫💙
Hvis enhver tok fem minutter hver dag,
for å anstrenge seg litt ekstra, for å gjøre andres
liv litt bedre,...tenk hvor mye
bedre verden ville blitt ✫❤️


Heggsetra, Sør Fron, Gudbrandsdalen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar