Biffwok med red curry & sukkererter !


FJELLHEIMEN i NORGE er det beste stedet å tilbringe ferien 💛💚

Da gjelder det å bruke mest mulig tid ute !
I dag var vi på tur til Vendalen og mobilmasten, som endelig ble satt opp her oppe i februar 2019.
Før brukte jeg flere timer for å få lastet opp bilder til ett innlegg på bloggen, men nå går det unna.

Dagens raske middag
- er en enkel, smakfull wok med ris -eller blomkålris, for dem som teller karbo !

Klar til servering på 30 minutter !



Til 3 porsjoner trenger du:
  • 600 g ytrefilet av storfe
  • Rapsolje og meierismør
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss red curry pasta
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 200 g sukkererter
  • 200 g champignon
  • Frisk basilikum
  • Salt
  • Pepper
  • Kokt ris/Blomkålris med chili
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i skiver.
  2. Varm opp olje og godt smør i en stekepanne og stek biffstrimler i to omganger, legg kjøttet til side.
  3. Stek rødløk og champignon raskt i stekepannen 
  4. Tilsett red curry paste og la den frese litt.
  5. Tilsett sukkererter og grønnsaksbuljong. Jeg brukte vann og en 1/2 knust terning grønnsaksbuljong.
  6. Legg tilbake biffstrimlene og la det småkoke i 2 minutter.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Tilsett basilikumblader rett før servering.
  9. Serveres med kokt ris -eller lavkabo utgave med blomkålris !
Tips: 
Hvis du ønsker en litt mildere smak, kan du tilsette litt kokosmelk.

Steker biffstrimler !
Rødløk, sopp og red curry !
Klar til servering !
Ser 'hjem' på andre siden av åsen 
Møtte på disse to 😅 Det ligger video av dem på instagramprofilen min - HER !

Mobilmasten !
Kuer og kviger på beite !
Flere, som synes det er herlig med fjellferie !
Ingredienser !
🍃
Ferie er å gjøre ingenting -og ha hele dagen å gjøre det på 💞
Kan fremdeles opplyse om, at det IKKE har regnet
- på "Tørr-Fron" i dag heller 💦💦🌼🌼



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF