Med smak av bacon og pepper....
Storfe Mørbrad, salt, sukker, pepper, løk, paprika, hvitløk, chili, urter, sjampinjong, aroma.
Storfe Mørbrad, salt, sukker, pepper, løk, paprika, hvitløk, chili, urter, sjampinjong, aroma.
'Aroma' er nok bacon 😏
Jeg er egentlig ikke tilhenger av ferdige produkter. Noen er faktisk gode, mens andre smaker 'høgg'.
Denne utgaven fra Gilde, kjøpt på den lokale Kiwi'n var faktisk veldig mør, saftig og ganske god på smak. Helt uten fett og 'slintrer' (Dagens gratis reklame)
✔ Tilbehør er dampet nypoteter i Crock-Pot Express, kan anbefales. Potetene sprekker ikke, de blir ikke vasne og beholder mer av smaken -og vitaminene. Oppskrift 👉 her !
Potetene var større, enn de jeg dampet i oppskriften, så jeg satte tiden på 12 minutter.
✔ Fersk norsk nykål. Kokt al'dente i vann, salt og en klatt med smør.
✔ Bearnaisesaus. Oppskrift 👉 her, hvis du vil lage den fra bunnen av.
✔ Fersk norsk nykål. Kokt al'dente i vann, salt og en klatt med smør.
✔ Bearnaisesaus. Oppskrift 👉 her, hvis du vil lage den fra bunnen av.
✔ - Og siden det er sommer, noen jordbær 🍓
Rask, enkel og smakfull middag !
Kokte eller dampet poteter til biff er sjelden kost her i huset. Kokte poteter generelt egentlig !
Rask, enkel og smakfull middag !
Kokte eller dampet poteter til biff er sjelden kost her i huset. Kokte poteter generelt egentlig !
Litt sånn, gammelmanns mat - og da gjerne kjøttet servert gjennomstekt, som en skosåle 😅
Men, det smakte slettes ikke ille altså, selv om potetene ble servert med skallet på -og biffen var medium, ikke ødelagt !
God middag 🌿
Grillfilet av storfe
- Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30-60 minutter før du skal legge det på grillen.
- Fyr opp grillen, så den er skikkelig varm før du legger på kjøttet.
- Grill kjøttet 4 minutter på hver side, på direkte varme.
- Legg det over på indirekte varme og grill den videre, under lokk i 5 minutter.
- La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i skiver.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar