Isabells Risboller med Japp' sjokolade !


De er raske og lage, minner om barndommens jul og smaker fortreffelig sammen med morgenkaffen ! Da prater vi selvfølgelig om ⇾ Risboller

Har du smakt risboller med Japp' sjokolade ?
Japp består av melkesjokolade, fylt med deilig kakaomarengs og myk karamell. 
Sjokoladen ble lansert allerede i 1949, og er fremdeles en favoritt blant sjokoladeelskere. 

Japp'Risboller er knallgode på smak, men litt seige i konsistensen💛
Til morgenkaffen vil jeg fremdeles gå for de gode, gamle risbollene, men til julebrus passer de perfekt 😋


Til ca. 25 stk:
  • 200 g smør
  • 200 g melkesjokolade
  • 425 g japp
  • ca. 100 g puffet ris
Sånn gjør du:
  1. Smelt smøret.
  2. Tilsett melkesjokolade og Japp i biter, i smøret.
  3. Smelt sjokoladen under omrøring på svak varme. Det tar litt tid, 20 - 30 minutter. 
  4. Bland forsiktig inn puffet ris i sjokoladen, til ønsket konsistens.
  5. Fyll blandingen i muffinsformer.
  6. Oppbevares i tett boks i kjøleskapet.
Jeg holdt nesten på å gi opp hele prosjektet. 
Sjokoladen ville jo ikke smelte, det ble bare grøt. Men, neida du må bare ta tiden til hjelp.
Ikke bruk for sterk varme så den brenner seg, men bruk tid og tålmodighet 💕



Japp 


Melkesjokolade





Risboller med Japp 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF