}); Edels Mat & Vin: Risboller ~*♥*~ Google+

lørdag 13. desember 2014

Risboller ~*♥*~


Det er ikke mange småkaker som blir bakt i huset vårt til jul, men risboller må vi ha !
De er raske og lage, minner om barndommens jul og smaker fortreffelig sammen med 
morgenkaffen !

Til ca. 20 stk:
  • 250 g delfiafett
  • 200 g kokesjokolade, lys eller mørk
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 3 ss sterk kaffe
  • ca. 150 g puffet ris
Sånn gjør du:
  1. Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.
  2. Pisk eggedosis av egg og sukker.
  3. Rør inn kaffe, delfiafett/sjokolade.
  4. Bland forsiktig inn puffet ris.
  5. Fyll blandingen i muffins-former.
  6. Oppbevares i tett boks i kjøleskapet.

Risboller med lys kokesjokolade


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar