01 desember 2014

Pasta med chorizo & brokkoli, servert med chilimarinerte filetkoteletter.


Smakfull enkel mandags-middag !
Hadde igjen chorizo fra søndagsmiddagen, det er en sterk pølse fra Spania. Laget med blant annet svinekjøtt og paprika. God' helg fra Kiwi var i helgen chilimarinerte filetkoteletter, kjøpte med noen pakker av den - greit med noen enkle løsninger innimellom.

Til 4 porsjoner:
  • 400 g pasta
  • 1 bunt brokkoli
  • 150 g chorizopølse
  • Olivenolje
  • 4-8 stk filetkotelett av svin, gjerne chilimarinerte
Fremgangsmåte:
  1. Ta kotelettene ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
  2. Skjær pølsene i passelige små biter.
  3. Rens og del brokkolien i små buketter.
  4. Kok pastaen al'dente etter anvisning på pakken, tilsett brokkoli når det gjenstår 5 minutter av koketiden, sil av vannet.
  5. Stek koteletter i nøytral olje i en stekepanne over middels høy varme til kjøttet har fått fin stekeskorpe på begge sider. Sett ned varmen og stek videre i 3-4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.
  6. La de hvile noen minutter før servering.
  7. Stek pølsebiter i en god slump olivenolje.
  8. Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo, hell over oljen som er igjen i stekepannen.

Steking av chorizo i god olivenolje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF