}); Edels Mat & Vin: Pizzaomelett c",) Google+

søndag 14. desember 2014

Pizzaomelett c",)


Det er vel ingenting som slår egg til frokost!
Bløtkokt, hardkokt, speilegg, porsjerte, ovnsbakte, eggerøre, omeletter og tilbehøret kan varieres på uendelige måter. Alt passer til egg !

Her en oppskrift på en god frokost eller lunch til 2 personer.
Spis & Nyt ♫


Du trenger til 2 porsjoner:
  • 4 egg
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
  • 2-4 ss pizza eller pastasaus
  • 2 dl revet ost
  • Tomater, i skiver
  • Gullsalami
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen egg med litt salt og pepper.
  2. Ha smør i en middels varm stekepanne.
  3. Hell i eggene og skru litt ned på varmen.
  4. La omeletten nesten stivne helt.
  5. Smør på pizzasaus og legg på tomater, salami og ost.
  6. Legg på lokk og la den steke til osten har smeltet.
  7. Serveres med godt brød.
Klar til og strø over ost !

Spis & Nyt  ♫

Ha en fin dag  !!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar