}); Edels Mat & Vin: Biff Stroganoff av pølser ✿ Google+

tirsdag 3. februar 2015

Biff Stroganoff av pølser ✿


Biff stroganoff er vel og overdrive, men navnet skjemmer ingen !
Det er i hvert fall en enkel, billig middag, som passer godt for barnefamilier.

Bruk gjerne pølse av kylling og kalkun for å gjøre retten litt sunnere
Lag gryten i en høy stekepanne eller bruk en gryte med tykk bunn.
Ferdig på under 20 minutter !
♫♫ Spis & Nyt 

Til 2 voksne og 1 barn trenger du :
  • 400 g god middagspølse
  • 1 løk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1,5 ss hvetemel
  • 2 ss tomatpuré
  • 3 dl kjøttkraft
  • 1 dl Crème Fraîche Lett
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Fjern skinnet på pølsene, hvis de ikke er skinnfrie og skjær pølsene i terninger.
  2. Skrell løken, hakk den fint og fres den i smør til den blir gyllen.
  3. Fres tomatpuré, sammen med løken når den har blitt gyllen.
  4. Tilsett pølsebitene og bland alt godt sammen.
  5. Strø over mel og rør om. 
  6. Tilsett kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr.
  7. Tilsett crème fraîche og rør forsiktig om.
  8. La retten putre i ca 10 minutter. 
  9. Dryss over hakket persille ved servering.
Serveres med ris, potetmos eller pasta og kokte grønnsaker.
Jeg brukte tagliatelle og brokkoli i dag !

♫♫ God middag 🍅🌿

Pølsegryte servert med tagliatelle og brokkoli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar