08 oktober 2015

Hamburger av kjøttdeig i steinbakt rundstykke med sopp & vårløk !


Hamburger blir ofte laget av karbonadedeig, ja for oss 'vanlige', som ikke kverner kjøttet selv.
I dag byttet jeg ut karbonadedeigen med kjøttdeig og hamburgerbrød med rundstykker.
Blandet kjøttdeigen med egg, rødløk, persille, ketchup og soyasaus.
Serverte kjøttdeigburgerne med cheddar, stekt sopp, vårløk, tomat og ovnsbakte poteter.
Rask burger til middag er helt greit !
Smakte digg !!!


Til 4 burgere trenger du:
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 egg
  • 1/4 rødløk
  • 1 ss Heinz ketchup
  • 2 ss soyasaus
  • Salt
  • Pepper
  • Stekesmør
  • 200 g aromasopp
  • 2 vårløk
  • Gode rundstykker eller brød
  • Cheddar
  • Ruccola
  • Tomat

Sånn gjør du:
  1. Bland sammen kjøttdeig, rødløk, ketchup, soyasaus, egg, salt og pepper i en bolle.
  2. Form blandingen til fire tykke hamburgere.
  3. Stek dem i en varm stekepanne med en blanding av godt smør og smaksnøytral olje.
  4. Skjær sopp i skiver og stek den i godt smør.
  5. Tilsett vårløk, la det steke sammen noen minutter og smak til med salt og pepper.
  6. Legg litt ruccola på brødet, legg på hamburger, en skive cheddar, sopp og vårløk.
  7. Server med tomater og ovnsbakte poteter.


Spis & Nyt ♫♪

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF